© Photo News

Van Echelpoel zet tattoo van hertenkop op rug van Tom Boonen: “Ge gaat hert of ge gaat niet”

Tom Boonen reed donderdag al wat rondjes op het circuit van Zolder, ter voorbereiding op zijn nieuwe carrière in de autosport. Veel uren in de auto dus, al zit hij tegenwoordig ook veel bij de tatoeëerder, en dat is geen onbekende.

JaTi

Boonen vertelde eerder deze week op Studio Brussel dat hij zijn vriend en vaste tatoeëerder Jef Van Echelpoel nog regelmatig ziet. “Hij is momenteel bij mij een tatoeage van een hert aan het zetten”, zei de Bom van Balen. Waarom een hert? “Ge gaat hert of ge gaat niet hé”, was zijn repliek.

Van Echelpoel mocht vrijdagochtend een liveoptreden geven op de radiozender, en vertelde er dat hij op de volledige rug van Boonen een kop van een hert aan het zetten is. “Boonen is gene gewoene”, zei Tijs Vanneste, zoals zijn echte naam luidt, in zijn sappig Dessels accent. “Normaal zet ik zo’n tattoo in sessies van drie uur, maar Tom wil dat in sessies van vijf à zes uur. Deze week hebben we een sessie van vijf uur gehad, en hij is daarna twee uur in shock geweest. Hij kon amper op zijn poten staan.”

© Facebook Tijs Vanneste

LEES OOK. Tom Boonen uit de bocht op circuit van Zolder

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER