© BELGA

Schepen Ludo Van Campenhout (N-VA) vanaf maandag opnieuw aan het werk

De Antwerpse schepen voor Sport, Diamant, Personeel, Markten en Foren en Publiek Domein Ludo Van Campenhout zal maandag opnieuw aan het werk zijn. De N-VA-politicus werd eind september opgenomen om zijn alcoholverslaving te laten behandelen.

bap

De 50-jarige Van Campenhout volgde begin 2012 een ontwenningskuur van drie weken in Curaçao. Eind maart van dit jaar ging hij opnieuw in behandeling en in september deelde de schepen mee dat hij zich weer zou laten behandelen voor zijn alcoholverslaving. “Al twintig jaar geef ik hart en ziel voor onze stad, maar het is moeilijk om mijn ziekte onder controle te krijgen. Daarom zal ik tijdelijk een stap terug nemen om mij onder strikte medische begeleiding voor mijn ziekte te laten behandelen. Want ik wil niets liever dan deze stad terug gezond mee te besturen”, zei Van Campenhout daar toen over.

Vrijdag raakte het nieuws bekend dat de Antwerpse schepen maandag opnieuw zijn functie als schepen zal opnemen. Hij heeft zijn alcoholprobleem onder controle.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER