© Archief Ralph Gregoor

Wordt Genkse chef ‘Viskok van het Jaar’?

Mag Jeff Beyens zich in 2018 ‘Viskok van het Jaar’ noemen? Maandagmiddag zullen we het weten. Dan neemt de chef van het Genkse restaurant Poorthuys het in de demonstratiekeuken van Horeca Expo in Gent op tegen vier andere finalisten. Ze moeten alle vijf aan de slag met rode poon, de Vis van het Jaar 2017.

fivr

De concurrentie komt uit het westen van het land: naast Beyens strijden ook Sander Verdegem (Patrick Devos in Brugge), Olivier Dumalin (Atelier-Traiteur Niek Ducheyne in Brugge), Xander Verzelen (restaurant L’Improviste by David Selen in Waregem) en Stijn de Vreese (restaurant Benoit en Bernard Dewitte in Ouwegem) om de titel. Dit jaar was die eer weggelegd voor Sam Van Houcke van restaurant Onder de Toren in Hansbeke.

De prijs wordt maandag om 16 uur uitgereikt door Joke Schauvliege, Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer