VIDEO. ‘Geoffke Deurne-Noord’ komt twee keer erg dicht bij openingsgoal

Stallone Limbombe was zonder discussie de matchwinnaar voor Antwerp aan de Kehrweg in Eupen, maar een dikke pluim mag andermaal ook weer gaan naar Geoffry Hairemans. ‘Geoffke Deurne-Noord’ stuwde Antwerp in de tweede helft naar voren en kwam zelf twee keer dichtbij de openingstreffer.

joro

De eerste helft van de wedstrijd in Eupen was er een om snel te vergeten voor de fans van Antwerp. Rood-wit maakte weinig aanstalten om de Eupense doelman in gevaar te brengen. Het was integendeel de thuisploeg die de beste kansen op een goal kreeg, maar het doelhout voorkwam erger voor Antwerp.

Naarmate de tweede helft vorderde kwamen de bezoekers er schoorvoetend uit. Het was vooral Geoffry Hairemans die de lijnen uitzette en eerder al voor de openingsgoal had kunnen zorgen. Iets voorbij het uur vroeg de vrijstaande middenvelder aan de rand van de baklijn de bal aan Rodriguez en legde het leer laag voorbij de kansloze Eupense doelman. De bal zou uiteindelijk de paal treffen (zie video boven).

Een kwartiertje later waagde Hairemans opnieuw zijn kans. De middenvelder draaide op links weg van zijn verdediger en haalde aan de rand van de baklijn verschroeiend uit. Ditmaal mikte hij hoger, maar de deklat lag deze keer op zijn weg.

Finaal zou invaller Stallone Limbombe, die nog maar pas mocht terugkeren uit de B-kern, met een welgemikte binnenlegger de held van de match worden.