Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Geens streng voor Brusselse politie: "Dit is niet professioneel"

Minister van Justitie Koen Geens reageerde in 'De Zevende Dag' op de rellen die vorige week in het centrum van Brussel plaatsvonden. Hij richtte zich daarbij voornamelijk op de aanpak van de Brusselse politie die hij niet professioneel vond: "Het rapport is confronterend." Hij haalde bovendien aan dat dit niet zijn eerste mindere ervaring was met de politie Brussel-Stad: "Brussel moet dringend de vinger aan de pols houden, dat de straat de baas is, kan niet."

192 reacties

  • ERIK TOKKIE

    6 jaar geleden
    Zegt een van de top politici die niets anders doen dan stokken in de wielen van de ordehandhavers steken . Wat een soort gangsters zijn dat toch die ons land leiden..
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De politie(chef) van Brussel is niet professioneel maar de justitie van Brussel is evenmin professioneel. De laksheid van het PS-apparaat begint gevaarlijke vormen aan te nemen. De veiligheid van de Brusselaars wordt bedreigt.
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Mr. Rik Bogaert, dat men uw uitspraak hier tolereert " zet vreemdelingen buiten" aanvaard word voor publicatie verwonderd mij sterk. Men heeft 30 jaar terug een "Cordon Sanitair" in't leven geroepen en indien men dit NIET had gedaan gebeurde vandaag deze zaken niet.
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    Geens en Jambon moeten geen ontslag nemen, zij moeten hun verantwoordelijkheid nemen de burgemeesters en korpschefs op het matje roepen, straffen en desnoods ontslaan. DAT is verantwoordelijkheid nemen. Als zij ontslag nemen komen er toch maar andere prutsers in de plaats die alle dossiers nog moeten leren en zijn we weer vertrokken voor jaaaaren ! Geen Tobbackske meer doen aub !
  • Gabrielle Vansaet

    6 jaar geleden
    iedereen zou beter rond de tafel gaan zitten en alles goed bespreken om tot een goede oplossing te komen