BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Gwendolyn Rutten: "Met sociale vlaktaks gaat iedereen erop vooruit"

Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten spreekt tegen dat de vlaktaks waar haar partij voor pleit sociaal onrechtvaardig is. "Iedereen gaat erop vooruit", zei ze vandaag in haar slottoespraak op het partijcongres in Antwerpen. 

82 reacties

  • Johan SMETS

    6 jaar geleden
    Zand strooien in de ogen van de mensen, daar is Rutten goed in. Vlaktaks, alle belastingen omlaag ... maar ze "vergeet" de achterkant van de medaile te melden: taks op brandstof omhoog, suikertaks op frisdranken (ook die geen suiker bevatten), lagere terugbetaling van medicijnen, kinesisten die deconventioneren .... Goe bezig Open VLD ...
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    De put wordt opnieuw gevuld met een heffingske links en een heffingske rechts en de domme middenklassers zij ploegen verder. Ja wadde.
  • One For the Road

    6 jaar geleden
    dus Rutten kan zich vinden in 30%? iemand met 2.400,00 eur bruto naar 1.600,00 eur brengen is even ok als iemand met 10.000,00 eur naar 7.000,00 eur te brengen, als ik het zo lees is meer geld verdienen inderdaad niet aantrekkelijk.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Wel Rutten weet je wat een rusthuis kost per jaar ,wel als je hier komt verkondigen dat vanaf 25000 euro pas belastingen worden ge-int met je zogenaamde vlaktaks kan misschien gesproken worden,als je al de belastingen op pensioenen afschaft als basis ,trouwens geld dat de betrokkene 45 jaar zelf afgedragen heeft en dringend nodig heeft zijn rusthuis te betalen ,wel als je met die goede nieuws show komt ben je op de goede weg.
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Lol, gebeurt nooit. Er moeten 2 miljoen uitkeringen en pensioenen betaald worden en die zijn de koningsmaker. Groen wordt grootste partij .