Bart Vandenbroucke/vdb
Volledig scherm
© Bart Vandenbroucke/vdb

Rallyrijder Mathias Viaene (41) overleden

AutosportRallyrijder Mathias Viaene is gisterennacht op 41-jarige leeftijd overleden. De West-Vlaming was onwel geworden na een testdag voor de Rally van Kortrijk. Tijdens zijn carrière won Viaene onder meer de Rally van Wallonië.

22 reacties

  • Dimitris Karikis

    6 jaar geleden
    Rust zacht Mathias.
  • Benny Janssen

    6 jaar geleden
    Yves Damman... tja het was gene voetballer eh .... RIP Mathias
  • Monique Verkuringen

    6 jaar geleden
    Veel te jong sterkte aan de familie
  • Ronny De Ponny

    6 jaar geleden
    Rip mati, niemand was sneller dan jij! We zullen je heel hard missen!
  • WIM DE KEYZER

    6 jaar geleden
    Sterkte aan familie en vrienden , RIP Mathias
  1. Is de stroom van jouw zonnepanelen deze lente en zomer weer wat meer waard?
    Mijnenergie

    Is de stroom van jouw zonnepane­len deze lente en zomer weer wat meer waard?

    Energieleveranciers betaalden nog nooit zo weinig voor de stroom van jouw zonnepanelen. In april moet de consument vrede nemen met gemiddeld 3 eurocent per kilowattuur. Bij een doorsnee verbruik betekent dat een habbekrats van 64,86 euro voor een volledige jaargang. Met de dagen met de meeste zonneschijnuren in aantocht mag het voor elke prosument wel iets meer zijn. Mijnenergie.be gaat na of die hoop gerechtvaardigd is.
  2. 24 Uur van Le Mans bestaat honderd jaar: “In 1969 zette Jacky Ickx de organisatoren op hun plaats. Geen sprintje, hij wandelde naar zijn auto”
    PREMIUM
    Terugblik

    24 Uur van Le Mans bestaat honderd jaar: “In 1969 zette Jacky Ickx de organisato­ren op hun plaats. Geen sprintje, hij wandelde naar zijn auto”

    De 24 Uur van Le Mans vierde dit weekend zijn 100ste verjaardag. De ‘grootste autokoers ter wereld’ lokt jaarlijks tienduizenden fans, die met hun oldtimers of cabrio’s de straten en dorpen rond het parcours inpalmen. Iedereen die ook maar iets heeft met autosport, doet er lyrisch over. Het was hoog tijd dus voor HLN-autokenner Brecht Vanhaelewyn om zelf te gaan ontdekken wat er zo legendarisch aan is. Hij ging op zoek naar de fijne maar ook donkere verhalen van ’s werelds langste autorace: “Door het ongeval van Levegh in 1955 verbood Zwitserland autosport op zijn grondgebied”.