Burgemeester Philippe Close: "De situatie dwingt ons om het hoofd koel te houden".
Volledig scherm
Burgemeester Philippe Close: "De situatie dwingt ons om het hoofd koel te houden". © Photo News

Burgemeester Brussel waarschuwde Antwerpen voor uit de hand gelopen Koerdische manifestatie

Rellen in BrusselBurgemeester van Brussel Philippe Close (PS) zegt dat hij eind oktober een Koerdische manifestatie in Brussel had verboden. Hij heeft ook de stad Antwerpen verwittigd, waar uiteindelijk in de Brederodestraat een zware vechtpartij ontstond tussen mensen van Koerdische en van Turkse origine. Dat zei Close vandaag op RTL-TVi.

29 reacties

  • paul vdkerckhove

    6 jaar geleden
    BDW is de mens in belgie die nooit iets fout doet of over het hoofd ziet , want iedereen anders is em altijd voor !
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Awel William ? nog altijd niet overtuigd nadat hij dit zelf toegeeft ?
  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    De burgemeester van Antwerpen kan ook niet alles eh! En gaan eten met hooggeplaatsten en kiezen voor zijn volk, dat is toch makkelijk? Kijken van waar de centen komen eh! Armen nog armer en rijken nog rijker! Dat had nva zich toch voorgenomen bij laatste verkiezingen? Alleen hadden ze hetwat anders verwoordt
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De politie(chef) van Brussel is niet professioneel maar de justitie van Brussel is evenmin professioneel. De laksheid van het PS-apparaat begint gevaarlijke vormen aan te nemen. De veiligheid van de Brusselaars wordt bedreigt. De laffe Close probeert de kelk naar Antwerpen te schuiven. In A'pen is er niét geplunderd en werd er kordaat opgetreden, wat een verschil met Brussel.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Als dit klopt heeft De Wever een gigantisch probleem . Dit wil dan zeggen dat er bij ons wel rellen konden verwacht worden en dat men dat netjes heeft laten gebeuren om nadien de grote held uit hangen, niet Bart? ( van de nva mag je vanaf nu alles verwachten om hun" veiligheid"actueel te houden. )