Morrissey heeft het gehad met het Weinstein schandaal.
Volledig scherm
Morrissey heeft het gehad met het Weinstein schandaal. © EPA

Morrissey verdedigt Weinstein: "Die vrouwen hadden maar uit zijn slaapkamer moeten blijven"

CelebritiesDe Britse zanger Morrissey ligt niet wakker van alle beschuldigingen tegenover mannen als Weinstein, zo zei hij in een recent interview. "Het is een stunt geworden", klinkt het. "Opeens is iederéén schuldig."

34 reacties

  • Raymond Corremans

    6 jaar geleden
    Die Morrissey toch weer, het 14 jarige kind had maar moeten weten wat de volwassen Spacey met hem ging uitsteken, het kind is dus schuldig... Wat gaan we hier nu nog allemaal horen?
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Het blijft grensoverschrijdend als je langs iemand bed moet passeren om een rol te krijgen of een stap in je carrière te zetten. En of je daar dan op ingegaan bent of niet doet er eigenlijk niet toe. Sommige prostituees hebben ook niet nee gezegd. Maar werden wel gedwongen door de omstandigheden waarin ze economisch of sociaal verkeren. Daarom zijn deze die van hen profiteren niet minder pooiers.
  • Bart De Groote

    6 jaar geleden
    Ben geen fan, heb mij zelfs aan meermaals gestoord aan zijn uitspraken, maar hier slaat hij echt wel de nagel op de kop. Wijze woorden! Het ganse #metoo verhaal is massahysterie geworden. Op de duur zou je als man best iedere keer dat je een vrouw benadert haar eerst een briefje laten tekenen dat ze hiermee akkoord was. Je weet anders nooit dat ze 10 jaar later je eens liggen wil hebben... Triestig!
  • Marc Vlecken

    6 jaar geleden
    Hij mag natuurlijk zijn mening hebben (waar ik het trouwens zeker niet mee eens ben). Maar het ware beter dat hij zou stoppen met zingen. Grootste zagevent ooit. Smaken verschillen natuurlijk, maar er zijn grenzen.
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Als ik geld en roem had vogelde ik erop los. Vrouwen zijn nu eenmaal indirecte aankoop.