Google Maps
Volledig scherm
© Google Maps

Dodelijk ongeval Pecq: gezochte getuige meldt zich en brengt opheldering

In het onderzoek naar het dodelijk ongeval in Pecq, waarbij een 12-jarige scout uit Cuesmes het leven liet, heeft de gezochte getuige zich gemeld bij de politie. Dat heeft de eerste substituut van de procureur van Doornik-Bergen bekendgemaakt. Zijn verklaring brengt opheldering over de omstandigheden van het tragische ongeval.

7 reacties

  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    waarom mag men daar 90 rijden terwijl het zicht blijkbaar onvoldoende is onderaan kan je niets zien waar je tegenligger is en dan 90 zelf geen middenlijn zichtbaar!!
  • Buelens ransca

    6 jaar geleden
    Tja kan gebeuren ongevallen gebeuren nu eenmaal dit doe je niet expres. RIP aan de jongen. Sterkte aan de nabestaanden en ook aan de chauffeur
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    heel triestig, ik voel mee voor de geliefden. Het kon elk één van ons geweest zijn. Ik geef niemand de schuld. Ik zorg enkel goed voor mijn auto en ik koop enkel de allerbeste banden en onderdelen. Ik ken de grenzen van mijn eigen en die van mijn auto en gedraag me naar de omstandigheden op de baan (gekend, ongekend, slipperig, droog, goed of slecht asfalt..). Besef dat je rijd met een dodelijk projectiel en neem je voorzorgen mensen. Elke wonde of elke verloren leven is er 1 te veel voor mij.
  • karin verwimp

    6 jaar geleden
    Plus Bart en Sara, als je de politie belt om iets te melden vragen die normaliter altijd naar je telefoonnummer. Ik hoop dat die idioot beseft wat hij aangericht heeft met zijn arrogante houding. Wie waagt zich nu in hemelsnaam aan een inhaalmaneuver aan het begin van een brug? Goe zot!
  • Sarah Vandeurzen

    6 jaar geleden
    Tuurlijk hadden ze dat nummer van die getuige nog. Maar af en toe sturen ze zelf dingen de media in om dan te kunnen zeggen dat onze politie het opgelost heeft, om ons vertrouwen te houden of te krijgen.