EPA
Volledig scherm
© EPA

Het heeft nét niet mogen zijn. Goffin moet na zenuwslopende driesetter meerdere erkennen in Dimitrov

MastersHet sprookje van David Goffin op de Masters heeft geen memorabel einde gekregen. In de finale moest onze landgenoot, voor de tweede keer in het tornooi, zijn meerdere erkennen in de Bulgaar Grigor Dimitrov: 7-5, 4-6 en 6-3. Maar laat ons wel wezen: wát een waanzinnig tornooi heeft Goffin erop zitten, die morgen de nummer zeven op de nieuwe ATP-ranking wordt. Geen mens die vooraf een finaleplaats in het scenario bedacht had.

64 reacties

  • Leon Van Vaerenbergh

    6 jaar geleden
    En Monaco zal er ook nog veel plezier aan beleven.....
  • Leo Remant

    6 jaar geleden
    Goffin was aant terug komen en was op weg zijn break terug te nemen , onbegrijpelijk en nooit gezien dat fans van dimitrof tot tweemaal toe met opzet zijn opslag verkl....., van dan af was het game over want ze waren er in geslaagd hem uit zijn ritme te brengen op een cruciaal moment , die set had gewoon opnieuw moeten gespeeld worden
  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    Je mag trots zijn op je prestatie
  • Anton De Leir

    6 jaar geleden
    Zesde spel in de 3de set bij 30-0 was een cruciaal moment. Dubbele fout van David na onsportief gedrag (niet voor het eerst) van de Bulgaarse fans. Dimitrov had hier sportief moeten zijn en de eerste service laten herspelen. David werd uiteindelijk gebroken tijdens dat game wat de match heeft beslist. Spijtig want veel zo'n kansen gaan er niet meer komen.
  • Michael Dimers

    6 jaar geleden
    Ik heb de match niet gezien. Voetbal, tennis, golf ... ik heb totaal geen interesse ! Ik heb wel gelezen dat de fans van die Bulgaar zich gedragen en hebben als eikels, blijkbaar het synoniem bij uitstek voor fans en supporters, en dat ze David uit zijn concentratie probeerden te halen. En dan durven mensen spreken van sportiviteit ! In mijn woordenboek is de betekenis van echte sportiviteit helemaal anders.