LSI
Volledig scherm
© LSI

Tiener bezweken na ongeval in Fleurus: minstens tien verkeersdoden op Belgische wegen dit weekend

Een 17-jarige tiener die vrijdagavond betrokken was bij een ongeval in Brye (Fleurus) is zondag aan zijn verwondingen overleden. In de wagen, een Ford Fiesta, zaten acht jongeren. In totaal vielen er vijf gewonden, waarbij twee zwaargewonden. Dat brengt het aantal verkeersdoden op Belgische wegen tijdens het voorbije weekend op minstens tien.

31 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    In Wallonië mag men op de gewestwegen 90km rijden, reële snelheid dikwijls 120 km, veel te weinig controle. Daarenboven zijn heel wat wegen in erbarmelijke staat. Toppunt is de E42 vanaf Antoing naar doornik, enorme spoorvorming en enorme putten met als toppunt een verkeersbord la Wallonie investit dans votre securite
  • Leon Mertens

    6 jaar geleden
    Ontleed beter de ongevallen en veel van deze ongevallen zijn van roekeloze en onvoorzichtige bestuurders ,op weg zie ik dagelijks honderden mensen bezig met hun smartphone in die auto s zitten ook kinderen en die zullen later het gedrag van hun roekeloze ouders na-apen !
  • Bart Boenen

    6 jaar geleden
    België is een ontwikkelingsland op vlak van verkeer. Velen zullen het nooit leren. Deze ochtend nog met lede ogen moeten aanzien.
  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Leer een nieuwe chauffeur met de auto rijden in plaats van hen leren met een gps werken en leren waar de olie op de motor moet gedaan worden. dit eerste is maar een vaststelling. Ongelukken zoals dit weekend gaat men nooit kunnen vermijden. Zelfs al breng je de maximum snelheid naar 10km per uur.
  • Els P

    6 jaar geleden
    De jeugd: het steekt allemaal niet zo nauw voor hen......