Direct naar artikelinhoud
tv-tips

Dit zijn onze tv-tips voor vanavond

Sven Kums (l) en Robert Lewandowski.Beeld BELGA

Vanavond ontvangt Anderlecht de Duitse voetbalgrootmacht Bayern München. Komt er een einde aan de Europese lijdensweg? Voor wie liever niet naar voetbal kijkt is er de doorbraakfilm van Sharon Stone en de laatste aflevering van het seizoen van Culture Club. Een volledig overzicht vindt u hier.

Basic Instinct

Voor haar rol als schrijfster Catherine Tramell kreeg de toen nog volslagen onbekende Sharon Stone een nominatie op de Golden Globes. Dat en die ene legendarische scène waarin ze haar benen kruist zonder ondergoed, betekenden de start van haar carrière.
Om 20.40 uur op CAZ

Sharon Stone in Basic Instinct.Beeld rv

UEFA Champions League: RSC Anderlecht  - FC Bayern München

In hun laatste thuiswedstrijd krijgen de Brusselaars vanavond Bayern München op bezoek, dat jammer genoeg voor Anderlecht terug de goede vorm te pakken heeft sinds Jupp Heynckes het roer overnam van Carlo Ancelotti. Thuis tegen het oppermachtige PSG startte de landskampioen nog met veel lef, alvorens met 0-4 kopje onder te gaan. Het wordt afwachten of Hein Vanhaezebrouck een herhaling van dat scenario kan vermijden.
Om 20.10 uur op Q2

Bayern-coach Jupp Heynckes en Jean-Marie Pfaff verbroederden alvast tijdens een persconferentie voor de wedstrijd.Beeld Photo News

10 Things I Hate About You

Het verhaal van deze sympathieke tienerkomedie is zeer losjes gebaseerd op Shakespeares 'The Taming of the Shrew' en ook de hoofdpersonages kregen dezelfde namen mee. Heath Ledger en Julia Stiles vormen een erg charmant duo.
Om 20.35 uur op ZES

Culture Club

Laatste aflevering van het seizoen, met centrale gast Adil El Arbi en schrijver Stefan Hertmans. Bent Van Looy onderzocht de moord op schrijver en filmmaker Pier Paolo Pasolini. 
Om 22.05 op Canvas

Sofie Lemaire en Bent Van Looy.Beeld © VRT - Charlie Dekeersmaeker

Telefacts

'De Paradise Papers.' Wat hebben Apple, F1-piloot Lewis Hamilton, de Britse Queen en zelfs een Belgische overheidsdienst gemeen? Een postbus in belastingsparadijs Bermuda. Hoe zit het systeem van belastingontwijking precies in elkaar? 'Telefacts' zoekt het uit...
Om 22.20 op VTM

Belastingparadijs Bermuda.Beeld AFP