Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) en Brussels burgemeester Philippe Close.
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) en Brussels burgemeester Philippe Close. © Belga

Jambon en Close onderzoeken efficiëntere instroom nieuwe agenten in Brussel

Rellen in BrusselEr wordt onderzocht hoe de instroom van agenten in Brussel efficiënter kan verlopen. Dat zijn minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) en Brussels burgemeester Philippe Close vanmorgen overeengekomen. Ook wil de minister meer inzetten op de wijkagenten en technologie om tot een betere informatiedoorstroming te komen.

12 reacties

  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Schandalig , niet mijnheer hesp !
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Hey ze gaan "samen " werken ! zou de Jambon van partij veranderen ? Ik vrees dat hij daar onderaan op de lijst komt te staan want Jan verkoopt alleen maar bla,bla.
  • Pascha Van Rossem

    6 jaar geleden
    Was/is hiermee dan een probleem ? Ik weet alles kan beter maar zou men beter niet eens eerst de echte problemen aanpakken die hier in ons Belgistan de kop opsteken. Het lijkt een sport te zijn om de problemen uit de weg te lopen door "iets anders" naar voor te schuiven ...
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Van een watje gesproken eerst roepen en tieren dat het nu eindelijk moet stoppen en men één politie zone moet maken om vervolgens met wollen sokken terug te komen en zeggen dat hij het dit niet wil opleggen ha ha ha de politieke spelletjes blijven maar duren zelfs onder de weg van de verandering wie verschiet er nog van !
  • August Leemans

    6 jaar geleden
    We zullen snel weten of de Brussels gemeenschap echt naar structurele oplossingen wil zoeken. Of is het alweer om extra centen te doen? Maak er in elk geval een structuur van met duidelijke verantwoordelijken die kunnen aangesproken worden als ze hun job niet doen.