SHOPPING. Zeven feestelijke limited editions voor onder de kerstboom

Een kerstcadeau krijgt net dat ietje meer als het helemaal past binnen de sfeer van het warmste feest van het jaar. Daarom brengen merken voor de eindejaarsperiode vaak speciale en tijdelijke edities uit van hun producten. Een overzicht van de leukste in de rekken.

vwh

Sneeuw en Snoopy

Sportief schoenenmerk Vans brengt voor de eindejaarsperiode instappers uit met prints van de retro animatieserie Peanuts. Snoopy en zijn baasje vrolijken de ontwerpen op met winterse sneeuwprints. Het is bijna zonde om je voeten onder tafel te schuiven tijdens de feestdis… Ook verkrijgbaar voor kleintjes en als truien. Vanaf 45 euro.

Designer snowglobe

Jean Paul Gaultier heeft voor zijn limited edition van bekende parfums voor een heel kerstvriendelijke verpakking voorzien. ZIjn Classique en Le Male zitten in een stolpje en kregen een vleugje rood mee. Even omdraaien en het sneeuwt. Dit cadeau staat beeldig in de badkamer. Voor de vrouwengeur betaal je 110,20 euro, voor de mannengeur 95,70 euro.

Pakjes chocolade

Chocolade blijft een klassieker om te geven tijdens de feesten, maar de verpakkingen wijken tegenwoordig vaak af van het klassieke doosje pralines. Neuhaus verpakt lekkers in een kartonnen kerstboom, terwijl Galler specialiteiten aanbiedt in een kerstbal met kaboutertjes. Eens leeg kan het accessoire in je boom. Voor de kerstboom: 38 euro, voor de kerstbal: vanaf 8,25 euro.

Feestelijke kousen

Als het aan de Canadese eerste minister Justin Trudeau ligt, dan maken hippe kousen je outfit. In zijn voetsporen treden, dat kan met de feestdagen met Burlington en Happy Socks. Beide merken hebben ontwerpen gelanceerd met kerstige prints. Denk aan cadeautjes, peperkoeken mannetjes en confetti. Voor een paar Burlingtons betaal je 14 euro, het muzikale geschenkdoosje kost 29,95 euro.

Super Mario Bros. redt je winterhaar

Haarmerk Shu Uemura heeft een volledig limited edition kerstgamma uit met de Italiaanse loodgieter Super Mario in de hoofdrol. Hij vliegt naar zijn prinses tussen de sneeuwvlokjes, maar snelt ook je winterhaar te hulp. De collectie omvat de vertrouwde cleansing oil shampoo, essence absolue oil en een doosje wax. Vanaf 34 euro.

Feesten als een winterfee

In de Snowball-collectie van MAC Cosmetics heeft elk make-upproduct een glamoureuze, feeërieke verpakking. Van sprankelende tot klassieke lippenstiften, kwastensets en highlighters: met deze spullen ben je even zoet in je beauty boudoir. En onderweg neem je gewoon alles mee in een shiny toilettas. Gift set met kwast, highlighter en kwast kost 49,50 euro. Lippenstiften aan 19,50 euro.

Traditionele pakjes

Ook bij beautymerk Khiels wijden ze een collectie aan Kerstmis. Crèmes, zeepjes en scrubs krijgen er een verpakking mee die knipoogt naar een traditionele kerst. Denk aan groen papier met candy canes en veel rode accenten. Staat mooi onder een even klassieke kerstboom. Vanaf 16 euro voor de scrub, verkrijgbaar in drie verschillende geuren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer