© Uggs

De nieuwe UGGs... hebben hakken

UGGs te lomp voor in je collectie? Misschien kan de nieuwste make-over van het merk je wél bekoren. Het Californische schoeisel, dat aan het begin van de eeuwwisseling bekend raakte dankzij Paris Hilton, bestaat voortaan ook met een stevige hak eronder.

vwh

De nieuwe laarzen kregen de naam The Kasen mee en bestaan in het vertrouwde cognackleur, en zwart. En er is meer: de ontwerpen zijn beschikbaar als enkellaarsjes, maar ook als exemplaren tot aan de knieën. Die eerste komen ook nog in donkerbruin, de laatste kan je overplooien.

Actrice Rosie Huntingon-Whiteley, ambassadrice van het merk, was de eerste die het schoeisel in het openbaar droeg. Ze combineerde de korte boots met een bootcut jeans, witte top en een camelkleurige mantel. Iets voor op je verlanglijstje voor Kerstmis? De korte laarzen zijn verkrijgbaar voor 200 euro, voor de langere betaal je 320 euro.

Het is niet de eerste keer dat er met het ontwerp van de klassieke boots wordt geëxperimenteerd. Vorng jaar ging het merk een samenwerking aan met Teva - ja, je leest het goed. Het resultaat daarvan was - euh - nogal speciaal. De vorm van de sandalen werd behouden, maar het schoeisel kreeg een laagje schapenwol aan de binnenzijde van de bandjes. Eerder dit jaar blies ontwerper Jeremy Scott UGGs nieuw leven in op de catwalk door de schacht te voorzien van flamboyante prints en steentjes.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer