Michelle Pearson.
Volledig scherm
Michelle Pearson. © Facebook

"We vrezen de dag dat we haar het vreselijke nieuws moeten vertellen": moeder ligt in coma en weet niet dat haar vier kinderen omgekomen zijn

MoordVier kinderen zijn vorige maandag omgekomen bij een opzettelijke brandstichting in een woning in het Britse dorp Walkden. Tragische bijkomstigheid: hun moeder ligt in coma en weet dus nog steeds niet dat Demi (15), Brandon (8), Lacie (7) en Lia (3) het niet gehaald hebben. "De toestand van Michelle is kritiek", laten grootvader Mike, tante Claire en nonkel Chris in een gezamenlijke boodschap weten. "We vrezen de dag dat we haar het vreselijke nieuws moeten vertellen. We hopen en bidden dat ze kracht genoeg heeft om door te zetten."

34 reacties

  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    wie haalt het nu in zijn kop om zoiets te doen; ik kan dat niet begrijpen, echt niet... en dat uitschot krijgt dan nog kansen met dure advocaten en loop binnen de kortste keren weer los.... dit is moord, weet niet of het niet beter zou zijn als de moeder nooit meer wakker wordt, hoe overleef je dit, hoe kun je nog verder leven ?
  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Persoonlijk zou ik liever niet meer wakker worden. Wat zal het leven haar nog te bieden hebben,buiten een hele hoop verdriet.
  • najima El jalti

    6 jaar geleden
    Mijn hart bloedt bij het lezen van het artikel, verschrikkelijk kan iedereen overkomen, ik heb voor de zekerheid 5 rookmelders hangen je weet maar nooit. En hoop dat deze misdadigers nooit het zonlicht mogen zien.
  • Jef Scheers

    6 jaar geleden
    Welkom in de Westerse wereld waar uitschot wordt gedoogd ipv opgeruimd!
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Ze heeft nog twee kinderen als ouder zal je instinctief blijven voortzorgen voor je kinderen Die er nog zijn maar de psychologische schok gaat enorm zijn Hopelijk krijgen ze een zeer goede begeleiding en Wens ik ze veel sterkte en moed.