© Belga

1 / 3
thumbnail: null

Westerlo en Roeselare komen niet tot scoren in zwakke wedstrijd

Westerlo is vrijdag in het eigen Kuipje niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel tegen Roeselare. De eerste helft was ontstellend zwak, met amper een kans. Tegen tien West-Vlamingen (na rood voor Seoudi) drukten de Kemphanen wat door, maar scoren lukte niet.

BaP, GF

De eerste helft was van een heel laag niveau, met amper één kans. Van Eenoo legde de bal klaar voor Annys, maar die trapte naast. Kort voor de pauze was er appèl voor een penalty toen Schmisser en De Ceulaer in duel gingen, maar de bal ging niet op de stip. De bezoekers waren niet één keer gevaarlijk.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, al ging vooral de thuisploeg toch op zoek naar de openingsgoal. Een half uur voor tijd moesten de bezoekers met tien man verder, na direct rood voor Seoudi. Na wat gele kaarten voor beide ploegen probeerde Westerlo wel, maar de goede poging van Heymans ging net naast.

Beide ploegen schieten niet veel op met deze puntendeling, ze blijven onderaan het klassement hangen.

Eindstand. WESTERLO-ROESELARE: 0-0