Bedrogen lief zet bekende dj te kijk met bewijs van overspel op Instagram: “Hij is walgelijk”

De vriendin van The Chainsmokers-ster Alex Pall beschuldigt de dj ervan haar bedrogen te hebben. En dat doet ze niet zomaar: om die beschuldiging kracht bij te zetten, postte ze bewijsstukken op Instagram. Begeleid door keiharde teksten.

adb

Tori Woodward en Alex Pall (32) waren net geen vier jaar samen. Maar nu beschuldigt de vrouw de beroemde dj van bedrog. Met een reeks beelden van beveiligingscamera’s en teksten op Instagram zette ze Pall keihard te kijk.

(Lees verder onder de foto)

© Instagram

Met enkele scherpe bijschriften als “Ze zullen je in de ogen kijken en zeggen dat ze van je houden. En je dan zonder twee keer na te denken kapotmaken”, “Alex is walgelijk” en “mannen zijn vuilnis” liet Tori er weinig twijfel over bestaan: ze was woest op haar lief.

Die kon duidelijk niet lachen met het bewijsmateriaal op sociale media, want al gauw waren de beelden van Instagram verdwenen ‘omdat ze in strijd waren met de richtlijnen’.

Maar Tori liet zich niet doen, en postte even later een bericht dat Alex “na uren smeken om eerlijkheid” had toegeven dat hij haar met meerdere vrouwen had bedrogen.

© Instagram

“Consequente ontkenning ging over in hij die uitlegde dat het toch zo erg niet is, want alle mannen doen het, en met andere woorden, dat hij nu andere regels voor fatsoen heeft omdat hij beroemd is”, schreef Tori.

© Instagram

Volgens de knappe advocate smeekte de artiest, die met The Chainsmokers verschillende Grammy’s won, haar om zijn bedrog niet publiek te maken: “Je bent beter dan dit.” Waarna Tori op Instagram reageerde: “Dat klopt, maar dat ben jij niet, en als er ooit een tijd was om machtige mannen verantwoordelijk te stellen voor hun walgelijke gedrag, dan is het nu wel.”

Alex zou zich volgens Tori nog steeds niet verontschuldigd hebben. Ze bedankte haar ruim 60.000 volgers intussen voor hun steun en zei: “Ik apprecieer alle lieve berichten die ik krijg. Ik ga verder met mijn leven, met de voldoening dat ik bevrijd ben van een vreselijke persoon, en ik moedig iedereen die zich in een gelijkaardige positie bevindt aan om je waarde te kennen en hetzelfde te doen.”

De artiest heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER