© Photo News

Meghan Markle lapt regeltje van Brits koningshuis aan haar laars

De Britse koninklijke familie moet zich aan een hele reeks regeltjes houden en dat geldt ook voor toekomstige royals. Eén daarvan? Geen handtekeningen uitdelen aan fans. Maar dat deed Meghan Markle, de verloofde van prins Harry, afgelopen donderdag wél.

vwh

Voor Meghan Markle officieel lid wordt van de Britse koninklijke familie heeft ze volgens de internationale pers nog het een en ander te leren. Tijdens een officieel bezoek aan Wales met haar prins zette ze een krabbel in het handtekeningenboekje van een meisje, Caitlin Clark, en dat is eigenlijk verboden.

© Photo News

“Hi Kaitlin”, schreef de brunette. Ze tekende naar verluidt ook een smiley en een hartje. “Het feit dat mijn naam verkeerd geschreven is, kan me niet veel schelen. Mijn hart gaat nog steeds wild tekeer. Ik heb nog nooit een koninklijke handtekening gekregen. Dit exemplaar zal iedereen jaloers maken”, zegt het meisje.

© Photo News

Eerder brak prins Charles dezelfde regel. Hij maakte acht jaar geleden een uitzondering toen een slachtoffer van een waterramp erom vroeg. De prins schreef “Charles 2010” op een stuk papier. De reden waarom royals fans niet mogen trakteren op een handtekening is simpel. Het Britse koningshuis wil gevallen van schriftvervalsing voorkomen.

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER