Stad vindt geen uitbater voor loods Park Spoor Noord

Onverwacht diende slechts één kandidaat een bod in om de lege ruimte in de parkloods aan de kant van Stuivenberg uit te baten. Haar bod bedroeg maar de helft van het minimumbod, dus het komt niet in aanmerking.

rvre

De lege ruimte van de parkloods blijft voorlopig dus leeg. Het gaat niet over de loods waar in de zomer Bar Noord zit, wel over de loods aan de andere kant van het park. De stad ging op zoek naar een uitbater om er een horecazaak, activiteitenruimte of een combinatie van de twee uit te baten. De deadline om een bod uit te brengen verstreek gisteren.

Een vrouw die al een aantal zaken uitbaat in Turnhout, diende een kandidatuur in met een bod van vijfduizend euro. Om in aanmerking te komen, moesten kandidaten een minimumbod uitbrengen van 10.490 euro. Er is dus geen enkele geschikte kandidaat gevonden voor de uitbating van de ruimte in het park. “Het college moet nu op de hoogte gebracht worden van het resultaat van de biedingen. Daar wordt bekeken of de stad opnieuw op zoek gaat naar een kandidaat-concessiehouder en aan welke voorwaarden”, zegt Dirk Delechambre van de stad Antwerpen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER