Michel Preud'homme
Volledig scherm
Michel Preud'homme © Thierry Breton / Panoramic

Preud’homme te duur voor Bordeaux,
nationale ploeg wenkt

Buitenlands voetbalDonderdagavond had Michel Preud’homme een voorgevoel. Ondanks de uitstekend verlopen onderhandelingen met de voorzitter, de sportief directeur en zélfs met de hoofdaandeelhouder van Girondins Bordeaux, had Preud’homme in de smiezen dat de club twijfels bleef hebben bij het financiële aspect van de deal. Het kostenplaatje deed de club gistermiddag finaal afhaken.

44 reacties

  • Peter Knaap

    6 jaar geleden
    er moet er altijd nog ene komen die beter doet dan wilmots
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Dat was een publiek geheim 2 jaar geleden al! Na het WK, dat op een sisser zal aflopen, MPH met veel poeha binnenhalen en zich probleemloos plaatsen voor het EK! Daarna weer palaveren over een kontrakt en l' histoire se repete!!
  • Sjonny Martero

    6 jaar geleden
    Hij was het beu, stopt bij Brugge met grote tamtam, nog geen jaar later eventueel al bij Bordeaux? Welke show allemaal. Pseudohelden zijn het. Leko is in ieder geval bescheidener en zijn prestaties groter. Door Preudhomme? No way. Er staat een andere ploeg op het veld.En minder problemen langs de lijn.
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Die hier zo tegen Michel te keer gaan, geef eens een fatsoenlijk, haalbaar alternatief, aub. Ik verwacht geen antwoord, want dat bestaat niet.
  • Etienne Vanhoegaerden

    6 jaar geleden
    Inderdaad waarom afkoopsom Brugge is toch geen trainer meer daar of wordt hij nog betaald door fc?