Gustavo Poyet
Volledig scherm
Gustavo Poyet © AFP

TransferTalk: Niet Preud'homme, maar wel Uruguayaan is nieuwe coach Bordeaux - Arsenal biedt op Aubameyang - Haalt Chelsea Dzeko?

TransferTalkHet voetbalseizoen 2017-2018 is halfweg en dat betekent dat de clubs zich weer kunnen roeren op de transfermarkt. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

1 reactie

  • marcus bastiaensens

    6 jaar geleden
    Solden 70 % korting
  1. Beerschotfans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Beerschot­fans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Woelige start voor Thorsten Theys op het Kiel. De voormalige CEO van KV Oostende werd begin deze week door de Saoedische meerderheidsaandeelhouders van United World aangesteld als vervanger van de afscheidnemende CEO Frédéric Van den Steen. Een beslissing die niet in consensus genomen werd met de Vlaamse minderheidsaandeelhouders Vrancken en Verellen en duidelijk ook niet naar de zin is van een groot deel van de Beerschotaanhang. Zij zijn United World liever kwijt dan rijk en moeten niet weten van de aanstelling van Theys. Die laatste vond donderdagavond dan ook zijn motor aan de ketting gelegd met een niet mis te verstane boodschap: “Rot op garnaal! Niet welkom op’t Kiel!”
    Antwerpen
  2. “Soms zeg ik tegen Kevin: laat me zien hoe goed je écht bent”: waar staat recordman De Bruyne in de galerij der groten van de Champions League?
    PREMIUM
    15

    “Soms zeg ik tegen Kevin: laat me zien hoe goed je écht bent”: waar staat recordman De Bruyne in de galerij der groten van de Champions League?

    Zijn statistieken in de knock-outfase van de Champions League zijn ongeëvenaard, maar hoe zwaar zal de nalatenschap van Kevin De Bruyne (32) straks doorwegen? Duik mee in de discussie over cijfers en onuitwisbare momenten die ook na Manchester City-Real Madrid nog altijd woedt. “Soms zeg ik tegen Kevin: show me! Toon het mij in een finale van de Champions League.”