Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Everton-speler loopt vreselijke blessure op, dader barst in tranen uit - Lukaku helpt Man United met assist aan zege

Premier LeagueSlecht nieuws uit het Everton-kamp deze namiddag. Tijdens de partij tegen West Bromwich Albion probeerde James McCarthy een schot van Salomon Rondon af te stoppen, maar die laatste trapte vervolgens ongewild vol tegen de achterkant van het onderbeen van de Ier. Het gevolg: een dubbele beenbreuk voor McCarthy. 'Dader' Rondon maakte de scheidsrechter duidelijk dat de partij onmiddellijk moest worden stilgelegd en barstte nadien in tranen uit. De ernst van de situatie was meteen gekend. De onfortuinlijke McCarthy is minstens acht maanden uit de roulatie.

3 reacties

  • Arthur Cnudde

    6 jaar geleden
    @Jos, Rondón kon er niks aan doen. Dit is zeer ongelukkig, komt door het momentum. Rondón wil naar doel trappen en McCarthy wil zijn schot afblokken. Bij deze actie is geen echte dader betrokken. Zeer verkeerde titel bij dit artikel, overigens.
  • Wesly Hermans

    6 jaar geleden
    @ Jos Van der Hasselt Heeft u het wel gezien? Rondon wilde op doel vuren en McCarthy wierp zichzelf ervoor. Zéér ongelukkige gebeurtenis, maar zeker geen opzet en dus helemaal geen schorsing waard.
  • Jos Vdh

    6 jaar geleden
    Acht maanden uit = acht maanden geschorst, dit is duidelijk geen klein tikje !