Bart Verhaeghe versus Paul Gheysens.
Volledig scherm
Bart Verhaeghe versus Paul Gheysens. © photo_news

Paul Gheysens wil gronden niet afgeven waarop Club Brugge nieuw stadion wil bouwen: bouw loopt weer vertraging op

Jupiler LeagueMorgen staan Antwerp en Club Brugge in een beladen clash tegenover elkaar op de Bosuil, maar ook naast het veld staan de twee clubs lijnrecht tegenover elkaar. Paul Gheysens, de topman van bouwgroep Ghelamco en Antwerp, wil het nieuwe stadion van Club Brugge tegenhouden. Dat vernam VTM NIEUWS. 

84 reacties

  • bart van brabant

    10 maanden geleden
    Over karma gesproken, we zijn 5 jaar later en hij zit in hetzelfde schuitje als Club Brugge. Misschien kan hij ook vragen dat Mintjens onteigend wordt om de Bosuil uit te breiden.
  • willy Adriaenssens

    6 jaar geleden
    Dat is het gevolg dat je enkel de zon in je eigen tuin wil laten schijnen ,waarom het hij het stadion in Brussel geblokkeerd omdat hij naast het project viel?eigenschuld dikke bult !!!!
  • bob jansens

    6 jaar geleden
    het probleem is gecreëerd door de Brugse politici, die vonden dat een nieuw stadion voor Club best daar gebouwd zou worden.
  • Sjonny Martero

    6 jaar geleden
    Als die nog naar Brugge komt zal het incognito moeten zijn. In Knokke misschien ook? Een corrupte mens. Zal nog wel uitkomen.
  • ETIENNE BOECKX

    6 jaar geleden
    Dat heb je met rijke mensen ! Het algemeen nut is bij zulke graaiers niet van toepassing ! Maar owee als je als keuterboerke met uwen hof in hunnen weg zit ! Dan roepen de heren de hulp in van hun gerecht met de dure woorden " in het belang van het algemeen nut "