Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Kyren Wilson houdt Judd Trump met sterke comeback uit finale Masters snooker

SnookerKyren Wilson (WS-14) heeft zich in het Alexandra Palace van Londen als eerste voor de finale van het Masters snooker geplaatst. In zijn eerste halve finale van een Triple Crown schakelde de 26-jarige Engelsman zijn landgenoot Judd Trump (WS-3) met 6-5 uit. Hij maakte daarbij een 2-5-achterstand goed.

0 reacties

  1. Klopt jouw energiefactuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?
    Mijnenergie

    Klopt jouw energiefac­tuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?

    Af en toe berichten media over absurd hoge energiefacturen die bijvoorbeeld het gevolg zijn van een nulletje te veel of een vergeten komma. Dergelijke frappante fouten spot je als klant meteen. Maar soms duiken er ook afwijkingen op, die – hoewel ze minder in het oog springen - je toch een aardige duit kosten. Hoe stel je deze vast en op welke manier kan je ze aanvechten? Mijnenergie.be helpt je stap voor stap.
  2. Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleyballer van het Jaar
    VOLLEYPROMS

    Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleybal­ler van het Jaar

    Gisteravond – drie dagen voor de start van de titelfinales tussen Maaseik en Roeselare – werden de Volleyproms uitgereikt, prijzen voor de uitblinkers van het competitiejaar. De nieuwe stemgerechtigden – spelers en coaches – opteerden voor uitgesproken ‘jonge’ spelers. Seppe Rotty (Roeselare) won na 2022 voor de tweede keer bij de mannen, voor Manon Stragier (Asterix Avo) werd het een eerste bekroning. Rotty haalde het in de top drie van zijn ploegmaat Simon Plaskie en als derde Martin Perin (Maaseik), wat eerder een emotionele keuze was na zijn hartfalen en het onmiddellijk stopzetten van zijn spelerscarrière. Eén grote verrassing: niet Steven Vanmedegael (bekerwinnaar met Roeselare en opnieuw titelfinalist) werd uitgeroepen tot coach van het jaar, wel Christophe Achten die met Aalst de competitie op de derde plaats afsloot. Spelers van Roeselare en Maaseik – in volle voorbereiding op de titelfinales – bleven afwezig op de gala-avond.