BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Misnoegde Mechelse fans halen verhaal bij spelers en staf: "Janko buiten"

Jupiler Pro LeagueDe nederlaag in de zespuntenmatch tegen Zulte Waregem kwam keihard aan bij KV Mechelen. Ook de aanhang van Malinwa was zwaar ontgoocheld. Een dertigtal misnoegde fans verzamelde kort na affluiten aan de ingang van het kleedkamercomplex in een poging om verhaal te halen bij de spelers en technische staf. 

10 reacties

  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Een trainer buiten gooien en hem dan terug halen is bewijs van onkunde van het bestuur een grote flater Verdier halen ze ook terug van Eupen waar ben dan mee bezig .Mechelen is nu rijp voor 2de afdeling als ze zo blijven spelen ,als je vroeger Mechelen heb gekend onder Peter Maes is dit nog een schim van zich zelf
  • Rudy Cockx

    6 jaar geleden
    Triest om aan te zien als je met zo'n ploeg niet durft aan te vallen tegen de 3de laatste van het klassement dan ben je het niet waard om trainer te zijn van de KV
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Ja bij Standard ging het ook niet met Jankovic. Een aimabel man en goede voornemens maar knopen doorhakken kan hij niet! Cocalic en Cobbaut een ramp achteraan maar ze blijven gewoon staan en blunderen gewoon verder!
  • Dirk jansens

    6 jaar geleden
    De bijdrage van Rits was weer enorm ..1 goed seizoen ,nu het grote niets onbegrijprlijk dat die nog op het veld staat en dan besluit Janko om den Ahmed eraf te halen de enige voetballer op het middenveld .pff dit wordt zeer moeilijk.
  • Sjonny Martero

    6 jaar geleden
    Mechelen is geen ploeg meer voor eerste. Wees eerlijk.