Anouk was keihard in haar commentaar.
Volledig scherm
Anouk was keihard in haar commentaar. © RTL

Anouk reageert na kritiek op harde commentaar in The Voice of Holland: "Zeurende hoeren"

Vrijdag moest Kira Dekker The voice of Holland verlaten nadat Anouk  onomwonden haar mening had gegeven. Ze kreeg veel kritiek dat haar commentaar te hard zou zijn geweest, maar Anouk heeft er geen spijt van. In een filmpje dat ze op Instagram plaatste, rechtvaardigt ze haar aanpak en in het onderschrift laat ze geen twijfel bestaan over wat ze vindt van de mensen die het daar niet mee eens zijn: "zeurkechs" zijn het, of "zeurende hoeren".

52 reacties

  • Danielle Duym

    6 jaar geleden
    Ik heb Anouk altijd een hele leuke en getalenteerde zangeres gevonden. Maar haar persoonlijkheid is jammer genoeg niet altijd top.
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Dit bewijst alleen dat dit soort programma's niet thuishoren op tv : laat ze dit doen in parochiezalen, balzalen, enz maar niet op tv !
  • anita van dyck

    6 jaar geleden
    Mijn gedacht over Anouk is dat ze marginaal is anders zeg je zoiets niet. Dat ze eerst voor haar eigen deur veegt. Ze heeft zelf talloze mannen gehad.
  • Vera Franck

    6 jaar geleden
    Ja den ene mag al iets meer zeggen dan een andere he . Charmoeta jij hebt al lang afgedaan , laat het geluk aan de jongere
  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Een Hollandse omhooggevallen zangeresje als Anouk,mag de taal van de rappers welgebruiken?? Zo zie je maar dat er enorme discriminatie is tussen wat een Anouk en bepaalde Vlaamse schrijvers zich mogen toestaan en een Marokkaanse rapper!