AP
Volledig scherm
© AP

Democraten "medeplichtig aan moord" in nieuwe verkiezingsadvertentie van Trump

In een herverkiezingsadvertentie van Trump die gisteren publiek werd gemaakt, worden de Democraten beschuldigd van medeplichtigheid aan iedere moord door illegale immigranten. Het filmpje werd gepubliceerd op de eerste dag van de 'shutdown' van de overheid die voornamelijk is terug te brengen op onenigheid tussen het Witte Huis en de Democraten over immigratie. 

18 reacties

  • chantal prez

    6 jaar geleden
    En bij deze weten we ook waar de morele waarden liggen bij sommigen. Hun waarden eindigen waar het geld begint.En er dan nog niks van kennen ook. De beurs maakte in 2009 een dieptepunt,van dan af is de DJIA beginnen stijgen en heeft onder Obama x3 gedaan.Een lange stierenmarkt onder de democraten.Nu stilaan,onder Trump,in bubble-territory.En dit alles was te wijten aan het bijgedrukte geld van hun centrale bank,die het geld naar de beurs deed vloeien,en niet naar John in de straat!
  • Hugo Huybrechts

    6 jaar geleden
    Ik vrees dat de enorme stijging van de Amerikaanse beurzen uiteindelijk zal leiden tot een bubble die zal imploderen... dat gebeurde ook met de vorige grote beurscrisis.
  • Hugo Huybrechts

    6 jaar geleden
    De man die (zogezegd) 'the art of the deal' schreef heeft nu bewezen dat hij niets kent van onderhandelen in de politiek. Dat is uiteraard andere koek dan zakendeals sluiten, maar dat heeft hij nog steeds niet door.
  • Raymond Dederen-STRAVEN

    6 jaar geleden
    Het ergste van al,die man is niet de présdident van alle amerikanen maar alleen van sommige Republikeinen.
  • François Nuyts

    6 jaar geleden
    Natuurlijk zijn de democraten medeplichtig , hun kans weer om de boel te boycotten natuurlijk en de schuld op Trump te steken .