Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Burgerplatform wil mensenketting vormen tijdens grootschalige politieoperatie aan Maximilaanpark en Noordstastion

De federale politie organiseert om 20 uur een grootschalige operatie in de wijk rond het Noordstation en het Maximiliaanpark in Brussel. Dat is vernomen uit betrouwbare bron. De interventie is gepland na het uitdelen van de maaltijden op het voorplein van het Noordstation.

53 reacties

  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    En er staan er nog miljoenen klaar om naar hier te komen. Ze vallen nu de politie al aan in groep. De tijd komt dat ze in groepen dorpen zullen aanvallen als er echt niet meer gebeurt.
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    Politie belemmeren hun taak te doen, als ik dat moest doen??? Die illegalen en heel hun aanhang mogen dat blijkbaar, opkuisen aub, het is de hoogste tijd, de volgende lading is al onderweg...met duizenden, in België doen ze toch niks als steun geven, ole laat ze maar komen...
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Allemaal van laag allooi.
  • Hubert Vanmechelen

    6 jaar geleden
    In het VTM nieuws werd gezegd dat de politieactie gelekt werd waardoor de vluchtelingen voortijdig konden verdwijnen. Wie dit heeft gelekt werd er natuurlijk niet bij verteld. Maar de NV-A plukt er wel de vruchten van. Net zoals de splitsing van Groen/Spa die ook het gevolg was van een lek. Toeval ??
  • Medard Albrechts

    6 jaar geleden
    awel guido huisvest gij er dan ook maar een beetje, als iedere verdediger dit doet, dan moet de gemeenschap daar niet voor opdraaien, punt uit.