Davos wordt opgetuigd voor de ontvangst van wereldleiders op het World Economic Forum.
Volledig scherm
Davos wordt opgetuigd voor de ontvangst van wereldleiders op het World Economic Forum. © REUTERS

Trump toch op weg naar
verketterd 'feestje' in Davos

Wordt het een Amerikaanse olifant in de porseleinkast of laat hij zich als een kind in de watten leggen? Er is veel opwinding in het Zwitserse Davos aan de vooravond van de komst van de Amerikaanse president Donald Trump. Hij wordt vrijdag verwacht voor een bliksembezoek en een toespraak op de 48e editie van het Wereld Economisch Forum (WEF) dat dinsdag van start gaat.

15 reacties

  • heinz wolf

    6 jaar geleden
    Chris Dekkers, de laatste shut down, in verband met Obamacare en veroorzaakt door de Republikeinen, heeft de US-economie 24 miljard Dollar gekost. Noem je dat geen schade?
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Zou hier in België ook eens mogen gebeuren, maar dan op alle niveaus. Gaan lokale ambtenaren ook eens beseffen dat hun taak niet uit koffiezuipen en vooral kletsen bestaat. Zie pensioendienst van 9150 Kruibeke, vraag daar nooit niks, zij daar toch te l*mp om een antwoord te geven.
  • Sanjiv Seeuws

    6 jaar geleden
    Johny Lapeire - lastercampagne tegen Trump? Leg eens uit wat hij al goed gedaan heeft, zonder andere landen of personen aan te vallen? Iemand die ELK nieuws als “Fake-News” beschouwt, daar kan je niet op rekenen...
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Die Zwitsers toch, ieder jaar zorgen ze voor een verrassingsact, blijkt het dit jaar een komiek te zijn.
  • imke de meester

    6 jaar geleden
    dikke flauwe kul Chris. Mensen die nu naar Amerika reizen kunnen op hun kin kloppen om enig museum te bezoeken. Dan zijn alle ambtenaren bij jou overbodig, want alles gaat dicht. Hopelijk geven de Democraten geen duim breed toe, Trump heeft dat ook niet gedaan bij Obama. Welke lastercampagne ? Trump oogst wat hij zaait.