Johan Vande Lanotte (sp.a).
Volledig scherm
Johan Vande Lanotte (sp.a). © BELGA

Vande Lanotte verdedigt Meeuws: “Mocht iedereen in Vlaanderen die dat ooit gedaan heeft zijn vinger moeten opsteken, je zou veel plaats nodig hebben”

Sp.a-boegbeeld en burgemeester van Oostende Johan Vande Lanotte verdedigt Tom Meeuws in een interview in De Zondag. “Splitsen van facturen mag niet”, zegt hij. “Maar is het daarom gesjoemel? Mocht iedereen in Vlaanderen die dat ooit gedaan heeft zijn vinger moeten opsteken, je zou veel plaats nodig hebben.”

229 reacties

  • bob jansens

    6 jaar geleden
    tja volgens deze logica is er ook geen probleem met rood-rijden, als er maar voldoende mensen door het rode licht rijden....
  • Dominique Vandamme

    6 jaar geleden
    De professor bedoelt dat hij zeer vertrouwd is met deze manier van "werken". Enfin, het is het beste bewijs dat die man geen enkel normbesef meer heeft, en er vallen nog wel meer kameraden onder die categorie vrees ik. Operatie schone handen van mr. Crombee is blijkbaar een lege doos, een beetje zoals het fameuze Zilverfonds van mijnheer Vandelanotte. De schaamte voorbij. .
  • cools ronny

    6 jaar geleden
    Ja de ene loeche verdedigt de andere he das spa
  • Randolph Kellens

    6 jaar geleden
    Ik vrees dat tussen diegenen die hun vingertje zouden opsteken een oververtegenwoordiging van socialisten zou zitten. Blijkbaar is het foefelen en het in de gewenste richting ombuigen van regels en voorschriften bij de SPA schering en inslag. Is het dat misschien wat ze echt bedoelen met socialistische partij ANDERS?
  • modest bonvivant

    6 jaar geleden
    Dat de keizer van Oostende geen schaamte kent, dat weten we al lang. Een zeer goede leermeester voor alle rooien, die komen nog niet eens aan zijn enkels, dus zeer begrijpelijk dat hij dat "normaal" acht.... Ik begrijp niet dat die man nog durft op straat komen!