Tom Van Grieken
Volledig scherm
Tom Van Grieken © BELGA

OPINIE: "Op sociale zekerheid bezit Vlaams Belang geen geloofwaardigheid en migratie hebben ze laten stelen door de N-VA"

Vlaams Belang stelde vanmiddag haar campagneslogan voor: een hart voor onze mensen. In deze baseline combineert de partij haar harde migratiestandpunt met de bekommernis om een sterke sociale zekerheid. Of dat voor de partij een succesnummer zal worden, is twijfelachtig. Het probleem van Vlaams Belang heeft immers met veel meer dan hun partijprogramma te maken.

102 reacties

  • Patrick K

    6 jaar geleden
    Lang leven vlaams belang, de enige partij die ons nog van de ondergang kan redden!!!
  • freddy depaepe

    6 jaar geleden
    ik stem VB onze enige en laatste kans
  • jaak wittouck

    6 jaar geleden
    Van N. Boutica hoor ik veel over Nva blijkbaar zijn sympathie groep ,maar V. Belang heeft het ook over werken tot 67 jaar om het zaakje te laten draaien, geen woord daarover in je studie die dus een mislukte studie is want alle aspecten van V. Belang worden niet belicht . Wat past in N.B. zijn kraam mag onder de lamp komen te liggen en zo schrijft iedereen een boek maar niet iedereen trapt in dergelijke onvolledige these .punten voor dit werk 3/10.
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Nochtans de enige partij die correct heeft voorspeld de afgelopen 30 jaar wat er thans gebeurd is en aan het gebeuren is! Wie spreekt dat tegen?
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Goed geschreven, de nva heeft ondertussen inderdaad laten zien dat ze het migrantenprobleem gaan hallen zijn bij het Vlaams belang. Op die manier had je voor de verkiezingen de indruk dat ze hier een rechts standpunt in gingen nemen. Maar nu is duidelijk dat de nva een ordinaire neoliberale partij is noch rechts noch links.