Nikolas Cruz verscheen vandaag opnieuw voor de rechter.
Volledig scherm
Nikolas Cruz verscheen vandaag opnieuw voor de rechter. © Photo News

Schoolschutter Florida verzamelde voorbije jaar tien vuurwapens

De dader van het bloedbad in een middelbare school in Florida is vandaag verschenen voor een rechtbank in Fort Lauderdale, Florida. Tijdens een korte hoorzitting bleef de in een oranje gevangenisplunje gestoken Nikolas Cruz (19) de hele tijd met gebogen hoofd staan terwijl zijn advocate Elizabeth Scherer de te volgen procedures besprak. Het voorbije jaar kreeg Cruz tien vuurwapens in zijn bezit, zo meldt CNN.

12 reacties

  • vangeel guido

    6 jaar geleden
    Wapens men koopt ze zoals snoepjes zelfs online.
  • Jan Standaert

    6 jaar geleden
    Als je zo goed als iedereen toelaat om vuurwapens te verzamelen zullen gegarandeerd vroeg of laat dergelijke zaken gebeuren. Dat blijken ze in de USA met al hun verstand nog altijd niet te snappen.
  • zulma terrana

    6 jaar geleden
    Dat is heel juist Paul . Maar we zijn allemaal geen terroristen die wapen leveranciers hebben . Als ginder het een gewone gek of dronken persoon het nog maar in zijn hoofd haalt om iemand neer te schieten moet hij niet echt zijn geheime wapen leveranciers aanspreken .
  • Jürgen Mouton

    6 jaar geleden
    Hebben de personen die posten, eigenlijk enig idee waar ze het over hebben? Zijn beide pleegouders zijn overleden, maar het is hun schuld, want ze hebben hem niet gecontroleerd. Serieus?!?
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    Had die gast niks anders te doen .... verveling, zonder interesses..., teveel tv of spelletjes agressie daar begint het allemaal mee.