AP
Volledig scherm
© AP

Eden Hazard voor de clash met Barcelona: "Mooi om vergeleken te worden met Messi en Ronaldo, maar ik ben anders"

Champions LeagueMorgen staat Eden Hazard oog in oog met niemand minder dan Lionel Messi, ofwel Chelsea versus Barcelona. Het is uiteraard een affiche in de Champions League om duimen en vingers bij af te likken en voor dat beladen duel werd Eden Hazard nog maar eens vergeleken met de twee grootste voetballers ter wereld.

22 reacties

  • Jamal Bel

    6 jaar geleden
    Chelsea wint vandaag.eden maakt een goal plus assist..chelsea-barca 2-1
  • Maria Nuytkens

    6 jaar geleden
    Hij is goed, maar er lopen er nog tientallen rond die nog beter zijn dan hij. Messi en Ronaldo zijn gewoon buitencategorie, zelfs KDB is een veel betere speler en veel meer efficienter dan Hazard ! We zullen nu zien op het WK wat zijn waarde gaat zijn, maar echt..... ik vrees er een beetje voor.
  • Jos driesen

    6 jaar geleden
    Wat heeft hazard al bereikt? Kampioen in Frankrijk, beker van frankrijk met Lille allebei. Belofte van het jaar en speler van het jaar in Frankrijk. 2x kampioen met Chelsea en de Europa beker gewonnen met Chelsea. 4x in de ploeg van het jaar in Engeland! Ene keer persoon van het jaar en ene keer voetballer van het jaar in Engeland. Is da genoeg bewezen al? Wa heeft de Bruyne al bewezen want daar zijn jullie toch allemaal zo overtuigd van? Wees blij met allebei de spelers!!!!
  • JP Mortier

    6 jaar geleden
    Wij Belgen, wees blij met spelers zoals Hazard en KDB...en idd waarom altijd vergelijken....niemand is beter dan Messi (op 1) & Ronaldo (op 2) en dat is toch geen schande....
  • jos van mechelen

    6 jaar geleden
    Denk dat hij van ploeg veranderd dat hij gewoon niet mee kan , dat zie je al als hij bij de Rode Duivels speelt , daar heb ik nog niet veel gezien van hem , terwijl er veel beter aan de kant werden gehouden dan Hazard , maar vrindjes mogen veel meer dan iemand die veel beter is dan hij .