Direct naar artikelinhoud

Nederlander organiseert 'gezellig masturberen tegen Thierry Baudet'

Thierry Baudet (Front voor Democratie)Beeld ANP

Een Nederlandse grappenmaker heeft het Facebook-event 'Samen masturberen tegen Thierry' gelanceerd. Dat doet hij naar aanleiding van een artikel in De Morgen waarin de rechts-conservatieve Nederlandse politicus Thierry Baudet wordt geciteerd. Die liet onlangs weten niet langer te masturberen omdat hij zich wil sparen voor zijn vriendin. 

De Nederlandse grappenmaker schoot daarop in actie. “Linkse mensen zouden zwak zijn omdat ze fappen. Laat ons het tegendeel bewijzen”, aldus de eventpagina. De organisator roept iedereen op om 28 maart te verzamelen op het Museumplein in hartje Amsterdam. “Samen fappen tegen Thierry, gezellig en voor het goede doel. Wie weet leren we nog wat van elkaar."

Baudet (Forum voor Democratie) vertelde in een gesprek met het Nederlandse blad Story dat hij niet meer masturbeert. “Ik merk dat ik zo verliefd ben, dat ik geen oog heb voor andere vrouwen. Ik wil zelfs niet eens meer masturberen, omdat ik haar daar tekort mee zou doen. Ik wil mij geheel ter beschikking kunnen stellen van haar.”

Bijna vijfhonderd mensen geven intussen aan aanwezig te zullen zijn op de Amsterdamse fapsessie. Of de organisator daadwerkelijk doorgaat met het evenement is nog onduidelijk.