Enrique Pena Nieto (L) en Donald J. Trump (R)
Volledig scherm
Enrique Pena Nieto (L) en Donald J. Trump (R) © EPA

Bezoek Mexicaanse president aan het Witte Huis uitgesteld na mislukt telefoongesprek over muur

De geplande ontmoeting van de Mexicaanse president Enrique Peña Nieto aan de Amerikaanse president Donald Trump in het Witte Huis in Washington is uitgesteld nadat de twee tijdens een verkennend telefoongesprek in een impasse belandden over de beruchte grensmuur. 

7 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Trump zou het onredelijk vinden? Het is het stabiele geniet dat onredelijk is als hij verwacht dat Nieto hem zou helpen om zijn eigen roekeloze belofte te houden.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Als ze niet vlug overeenkomen, dreigen ze de condities van Batibouw mis te lopen.
  • raf janssens

    6 jaar geleden
    "ik dans niet naar jouw pijpen": een sterk signaal van de mexicaanse president waar veel europese leiders een voorbeeld aan zouden moeten nemen in plaats van als schoothondjes Trumps hielen te willen likken.
  • Rik Connaerdt

    6 jaar geleden
    Eigenlijk respecteert mr. Trump de wil niet van het Mexicaanse volk. Hij beschouwt Mexico als een vazalstaat die zijn besluiten moet uitvoeren.
  • Lydie Plessers

    6 jaar geleden
    Waarom geen vaccinatie tegen de griep voor de werkende bevolking via de werkgever, de bevolking boven de 65 laat zich al voor een groot deel vaccineren. Zo zullen er veel minder zieken zijn en geen overbelasting voor de ziekenhuizen en dokterspraktijken.