Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Russen verbaasd over magische lichtzuilen aan nachtelijke hemel

Ook in Sint-Petersburg is het momenteel bijtend koud. Het kwik zakte er tot onder -20 graden Celcius en dat zorgde vrijdagnacht voor een speciaal weerfenomeen. 

19 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Lijkt op het propaganda beeld/filmpje van de ID Coin ! (even bij de Est(en) navragen ?)
  • x x

    6 jaar geleden
    mooi.
  • Magdalena Verschaeren

    6 jaar geleden
    Allee patat, de aliens zijn daar. Ze hebben schijnbaar van Trump gehoord want ze zijn er heel ver van geland... Beam me up Scottie!
  • marc van de poel

    6 jaar geleden
    Heb dan toch liever mooie lichtverontreiniging dan onzichtbare luchtverontreiniging.
  • mollo antonio

    6 jaar geleden
    dat zijn de power rangers
  1. Grote wolk Saharastof verwacht door Spaanse pluim: “Was dit weekend je auto beter niet”
    PREMIUM

    Grote wolk Saharastof verwacht door Spaanse pluim: “Was dit weekend je auto beter niet”

    Eind deze week voorspellen de Europese weerkaarten een krachtige luchtstroming uit het zuiden die onze richting uitkomt. Deze stroming brengt niet alleen uitzonderlijk milde temperaturen, met verwachtingen van (ruim) boven de 20°C op zaterdag, maar ook een aanzienlijke hoeveelheid Saharastof met zich mee. Wanneer zal dit Saharastof precies aankomen? Om welke hoeveelheid gaat? Wat zal de impact hiervan zijn? En hoe lang zullen we er last van hebben?
  2. IN BEELD. Woestijnstad Dubai ploetert in het water na ongeziene stortregens: “Mogelijk gevolg van kunstmatig opgewekte regen”

    IN BEELD. Woestijn­stad Dubai ploetert in het water na ongeziene stortre­gens: “Mogelijk gevolg van kunstmatig opgewekte regen”

    Inwoners van Dubai beleven momenteel ongeziene taferelen. Zeldzame zware stortregens hebben de woestijnstad in een groot plonsbad getransformeerd. Volgens verschillende media viel er dinsdag op één dag tijd evenveel regen als normaal in een jaar. Dubai International Airport, één van de drukste luchthavens ter wereld, werd helemaal lamgelegd door het noodweer. Ook woensdag blijft het vliegverkeer nog ernstig ontregeld. Elders staan winkelcentra en wegen onder water, beelden op sociale media tonen luxewagens als Rolls-Royces mistroostig dobberend in het water. Opvallend: het noodweer is mogelijk het gevolg van kunstmatig opgewekte regen.