Katrien De Laet
Volledig scherm
PREMIUM
Katrien De Laet © RV

Katrien (34) zal bevallen en sterven: "Al win ik met 70.000 euro maar één dag: hij zal de moeite zijn!"

In de buik van de Antwerpse Katrien De Laet (34) groeit al zes maanden nieuw leven. Van haar eigen leven neemt ze sinds januari elke dag een beetje afscheid. Een ongeneeslijke hersentumor geeft haar nog twee jaar. Hoe dichter de geboorte dus komt, hoe dichter ook haar eigen dood. "Ik wil niet doodgaan. Maar het gebéurt wel."

42 reacties

  • Daniel Meuleman

    6 jaar geleden
    Zou één van de Rode Duivels eens een uurloon willen afstaan, of een deeltje van hun portretrechten? Dan zijn de 70.000 € in een klap gevonden. Veel sterkte aan de familie.
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Waar is het geld van “KOMOP TEGEN KANKER” ? Voor dergelijke gevallen oort men niets. Of zijn de centen al verdeeld ???
  • Remi Verbeke

    6 jaar geleden
    Inderdaad, cannabisolie is één van deze natuurlijke producten maar dan wel in dit geval de pure THC in combinatie met CBD en dit is nog altijd illegaal in België ondanks het duizenden levens kan redden. Maar zo zijn er tientallen natuurlijke producten, alleen mag het bij wet niet verteld worden hoe geneeskrachtig ze zijn want je zou maar eens "te" veel mensen terug gezonder maken, genezen ?
  • Jean-pierre Venken

    6 jaar geleden
    Canabis olie, koop canabis olie op t internet en ga ervoor!!!
  • Robert De Fruytier

    6 jaar geleden
    Hoeveel medische voorspellingen zijn al NIET uitgekomen.Zij heeft de kans dat het nog goed uitdraait,en ik wens haar dat van ganser harte!!Moed houden Katrien;zolang er leven is,is er hoop!