Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © ANP XTRA

Agenten emotioneel door ramptoeristen bij dodelijk ongeluk: "Het had je opa kunnen zijn"

Een dodelijk verkeersongeval tussen een fietser en een vrachtwagen afgelopen donderdag in het Nederlandse Den Haag heeft agenten van het bureau Jan Hendrikstraat zwaar geëmotioneerd. Niet alleen het ongeval zelf, maar ook de acties van omstanders doen pijn. In een blog blikken ze op emotionele wijze terug. "Het had je opa kunnen zijn..."

13 reacties

  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Verbieden bij wet en boete vertienvoudigen!! Enige oplossing.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Panem et circenses. Brood en spelen. Is er dan geen enkele notie van respect of al is het maar de politie en de ambulance hun werk te laten doen ?
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Dat is ook de reden waarom files en kijkfiles ontstaan bij een ongeval op de autosnelweg, je hebt mensen die kicken op een ander zijn ongeluk, ze willen bloed zien, eigenlijk zijn ze ook voyeurs en nog erger dan iemand die naar naakte mensen kijkt.
  • Jan van Nijnatten

    6 jaar geleden
    Ik zou niet weten hoe ik hier op moet reageren zonder heel erg kwaad te worden, in en in trieste mensen je snapt niet waar ze het fatsoen vandaan halen respectloos daar moeten we ons zeker zorgen over maken gaat nergens meer over zeg!
  • frank triolet

    6 jaar geleden
    Geef ze allemaal een hoge boete
  1. PORTRET. Ze vluchtten voor de Russische geheime dienst en werden steenrijk door alles toe te laten: wie zijn de broers achter berichtenapp Telegram?
    PREMIUM
    14

    PORTRET. Ze vluchtten voor de Russische geheime dienst en werden steenrijk door alles toe te laten: wie zijn de broers achter berichten­app Telegram?

    De Russische Elon Musk heet Pavel Doerov. Samen met zijn broer Nikolai staat hij aan de wieg van populaire berichtenapp Telegram. Wat begon als een nobel idee om te strijden tegen overheidscensuur, mondde uit tot dé verzamelplek voor ongure types, drugshandelaars en terroristen. Nu komt de app in heel Europa onder Belgisch toezicht. Wie zijn de broers Doerov?
  2. LIVE GAZA. UNRWA-hoofdkwartier in Oost-Jeruzalem aangevallen - “Alle partijen bereid tot nieuwe gesprekken wapenbestand”
    Play
    LIVE
    847

    LIVE GAZA. UNRWA-hoofdkwar­tier in Oost-Jeruzalem aangeval­len - “Alle partijen bereid tot nieuwe gesprekken wapenbe­stand”

    Alle strijdende partijen in het Israëlisch-Palestijns conflict zijn bereid om opnieuw met elkaar te spreken over een wapenbestand. Dat meldt de Egyptische zender ‘Al-Qahera News’, die dicht bij de inlichtingendiensten staat. Een groep Israëlische betogers heeft dinsdag het hoofdkwartier van de VN-hulporganisatie voor Palestijnse vluchtelingen (UNRWA) in Oost-Jeruzalem aangevallen, meldt Philippe Lazzarini, het hoofd van het agentschap. En de aanleg van de tijdelijke pier voor de kust van de Gazastrook voor de levering van humanitaire hulp aan de Gazanen, is intussen afgerond, maar hij kan door slechte weersomstandigheden nog niet worden geïnstalleerd en in gebruik genomen. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.