Denise Huskins met haar verloofde Aaron Quinn.
Volledig scherm
Denise Huskins met haar verloofde Aaron Quinn. © ABC News

Niemand geloofde dat ze écht ontvoerd was, nu krijgt koppel 2,5 miljoen dollar

Het verhaal van de Amerikaanse Denise Huskins (32) en Aaron Quinn (33) leek wel een film. En dat is exact wat iedereen ook dacht. Het koppel krijgt nu 2,5 miljoen dollar nadat de politie het koppel er valselijk van betichtte een ontvoering in scène te hebben gezet.

15 reacties

  • johanneke li

    6 jaar geleden
    da's echt erg! slachtoffer zijn van een misdrijf maar dan worden behandeld als leugenaar en uitgestoten uit de gemeenschap! die schadevergoeding hebben ze dubbel en dik verdiend! ze mogen de gemeentebelasting daar wat opdrijven de komende jaren!
  • Gilbert Geldof

    6 jaar geleden
    @Lilianne Van Neylen. Trump is president sedert begin vorig jaar en de feiten dateren van 2015. Eerst even iets opzoeken als je het niet zeker weet, anders maak je je onsterfelijk belachelijk. Maar ssst, ik zal het niet verder vertellen, hoor
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Denken...Dat doet politie teveel, die "denken" dat ze zich alles kunnen veroorloven.
  • Jos Indigne

    6 jaar geleden
    Als ze indertijd al verkracht was ook , moest men toch kunnen onderzoeen hebben , dat het sperma van haar vriend net was
  • lilianne van neylen

    6 jaar geleden
    De politiecommissaris is blijkbaar ook het grote voorbeeld van de “slimme” Amerikaan. Hij neemt waarschijnlijk een voorbeeld aan zijn grote leider! Succes Amerika!