Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

"Ik was getrouwd met een monster, maar ik besefte het pas toen de politie aanbelde"

BuitenlandToen Anne twee mensen voor haar deur zag staan, dacht ze dat ze afkomstig waren van een plaatselijke kerk. Ze droegen immers een keurig hemd en een serieuze expressie op hun gezicht. Het was pas toen ze vervolgens haar man in de boeien sloegen, dat ze besefte dat er iets niet pluis was. En het bleek allemaal nog veel erger dan ze zich had kunnen voorstellen.

4 reacties

  • Jo Bosman

    6 jaar geleden
    Soms zie je het gewoonweg niet. Pedofielen zijn meesters in het verbergen van hun misbruik. Als diegene die misbruikt zijn dan ook nog zwijgen en aan niemand iets zeggen is het heel moeilijk. Moeders, vaders vrienden enz staan dan voor voldongen feiten als het uitkomt. Ze vragen zichzelf af. Waarom heb ik dit niet gezien.
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Alleenstaande mama's, wees alert, zet je kinderen op de eerste plaats en haal geen vreemde man in huis. Kinderen hebben niet gevraagd om een vreemde in huis te hebben. Ook al zijn er goede stief/plus-papa's, monsters zitten er ook bij.
  • hellebuyck dominique

    6 jaar geleden
    Ik wou dat er een oplossing was voordat zulke dingen gebeuren.
  • lut vanhyfte

    6 jaar geleden
    Voorlichting over misbruik moet gegeven worden van in kleuterklas en hele schooltijd door. Door zware schuld van de overheid zijn er duizenden kinderen die niet eens beseffen dat seksgeheimpjes met een volwassene niet normaal zijn, deze slachtoffers worden later vaak ook daders en die vicieuze cirkel moet dringend doorbroken.