Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Sp.a wil dat kinderen minstens drie dagen per week in de kleuterklas zitten

BinnenlandDe sp.a wil dat kinderen minstens drie dagen per week verplicht naar de kleuterklas gaan. Dat werd vandaag beslist op het Go Left-congres van de partij in Antwerpen, waarvoor 1.300 mensen waren ingeschreven. Vanaf het eerste levensjaar zouden ouders ook recht moeten hebben op één dag gratis kinderopvang. Dat wordt twee dagen vanaf het tweede levensjaar. 

20 reacties

  • Wim Hellemans

    6 jaar geleden
    Zo te zien zouden onze spa'ers beter zelf langer naar school gegaan zijn, dan zouden zulke onzin allemaal niet verkondigen & wisten dat er NIKS gratis is. Het is steeds dezelfde retoriek de "anderen" dienen alles voor ons te betalen.
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    De politiek heeft zich niet te moeien met de opvoeding en zeker niet in het prille begin waar hechting belangrijk is! Laat ouders beslissen wat het beste is voor hun kroost... Er zijn al genoeg regels omtrent de aanwezigheid van school in de laatste kleuterklas. Bovendien is de schoolaanwezigheid van kleuters in Vlaanderen al zeer hoog, dus waar zit het probleem?
  • Johan commère

    6 jaar geleden
    Sp.a bestaat dat nog ?? Die partij die steeds weer ons Vlaanderen in de dieperik heeft gestort ! Niemand wilt dat volk nog in de regering jong ! Afschaffen die partij !
  • X L

    6 jaar geleden
    SPA heeft nog altijd geld genoeg. Ze zijn door hun gratis politiek, bussen enz. weet je nog .groot geworden, die tijd is voorbij maar Crombe weet dat nog niet.
  • ignace lambert

    6 jaar geleden
    wacht tot 1 april om zoiets te verkondigen