VTM/Fotomontage HLN
Volledig scherm
© VTM/Fotomontage HLN

ONGEZIEN: 'Droomkoppel' geeft er vroegtijdig de brui aan in 'Blind Getrouwd' (+ wat u allemaal niet zag op tv)

De koudste, kilste, hardste tv-beelden van het jaar. Die kregen we in de achtste aflevering van ‘Blind Getrouwd’, toen Mike na zes dagen buitenland opnieuw zijn ‘stekje’ binnenstapte, waar echtgenote Marjolein druk doende was met haar computer. ‘Je bent er nu al?!’, kreeg Mike te horen. Even later volgde een flauwe, obligate kus. Geen knuffel, geen omarming. Niks, nada. Het is dus over en uit tussen die twee. Dat zagen we wat later, toen Mike zijn schaarse inboedel in een wasmand dumpte. Meedoen aan ‘Blind Getrouwd’ is geen garantie op succes.

86 reacties

  • Ann Scheers

    6 jaar geleden
    eerst bespringt die Marjolein hem bijna tijdens het huwelijk op het stadhuis en de dagen erna en dan plots is hij niks meer. Raar mens
  • peter Van Esbroeck

    6 jaar geleden
    Als je op tv komt moet je ook de commentaren verdragen.
  • Magali Engels

    6 jaar geleden
    Marjolein moet dringend professionele hulp zoeken. Heel ergerlijk om naar te kijken. En een andere job is ook aan te raden. Empathie 0/10.
  • zina riffia

    6 jaar geleden
    Oooh Mike, je verdient een super goede vrouw. Wij (als kijkers) weten natuurlijk niet wat er misgelopen is. Alvast heel veel succes en wens u een vrouw toe dat innerlijk aan uw eisen voldoet en jij aan die van haar. Gaan we ooit weten waar het fout liep, Marjolein?
  • willy verbeeck

    6 jaar geleden
    Ik begrijp niet wie daar in godsnaam naar kijkt, arm Vlaanderen!