.
Volledig scherm
. © AFP/VTM Nieuws

Paul Marchal reageert op tijdelijke vrijlating Lelièvre: "Het voelt wrang"

Michel Lelièvre, de vroegere handlanger van Marc Dutroux, heeft begin deze maand voor het eerst in vijf jaar de gevangenis voor 36 uur mogen verlaten. Dat bevestigt zijn advocate Benjamine Bovy. Lelièvre kreeg een dag en nacht verlof om zich voor te bereiden op zijn definitieve vrijlating. Dat bevestigt zijn advocate aan VTM NIEUWS. 

117 reacties

  • Patrizia Drowaert

    5 jaar geleden
    Moordenaars worden hier niet gestraft, kijk maar eens naar de straffen in de verenigde Staten daar zouden ze wel wat anders doen met dat crapule de ouders zijn levenslang gestraft hun kinderen vermoord en die priester steunt dat ventje nog schandalig gewoon.
  • walter benoit

    6 jaar geleden
    Bijna de beurt aan de volgende crapuul: Dutroux.Benoit
  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    Na de flitspalen weeral iets om zelf thuis te blijven!
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Als de doodstraf hier bestond zou dit crapuul nooit meer vrij rond kunnen lopen. Onze wetgeving is veel te laks en beschermt zelfs moordenaars.
  • Jean-Pierre Vercruysse

    6 jaar geleden
    Wereldvreemde rechters
  1. “Een terreurbewind waar hij als ‘Flinke Jongen’ trots op was”: rechter veegt TikTok-sensatie de mantel uit na overvallen, maar geeft hem toch allerlaatste kans
    PREMIUM
    Update

    “Een terreurbe­wind waar hij als ‘Flinke Jongen’ trots op was”: rechter veegt Tik­Tok-sensatie de mantel uit na overvallen, maar geeft hem toch allerlaat­ste kans

    “Ik heb me soms stoer gedragen, zodat mensen schrik van me hadden." TikTok-sensatie ‘Flinke Jongen’ (22) uit Wingene was volgens het Openbaar Ministerie trots op de afpersingen die hij pleegde. Zo werd een tienermeisje op haar 15de door de TikTokker overvallen in het station van Gent-Sint-Pieters, vlak na haar examens. “Ik had geld gekregen van mama, maar was plots alles kwijt. Al vind ik wel dat hij niet thuishoort in de gevangenis.” De rechter volgde donderdag die stelling, al spelde ze Alexander Tseboyev wel flink de les.
    Wingene, Gent, Sint-Niklaas
  2. LEVENSVERHAAL. Op tien dagen verloor hij de strijd tegen kanker: wie was Hubert Hedebouw, de staalarbeider die zoon en PVDA-voorzitter Raoul inspireerde?
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Op tien dagen verloor hij de strijd tegen kanker: wie was Hubert Hedebouw, de staalarbei­der die zoon en PV­DA-voorzitter Raoul inspireer­de?

    “Ik ga je missen, padre. Ik had echt geluk om je zoon te mogen zijn.” Hubert, de vader van PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw, is dinsdagochtend op 77-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Vader Hedebouw stond in ons land mee aan de wieg van uiterst links, dat in de laatste peiling flirt met 10% van de stemmen. Het levensverhaal van ‘Berten’ is opmerkelijk. “Ik kon met hem over alles praten, hij ging geen onderwerp uit de weg”, vertelt zoon Raoul.