Bhattacharya S et al. 2018
Volledig scherm
© Bhattacharya S et al. 2018

Raadsel opgelost: vreemde mini-mummie is dan toch geen alien

De herkomst van een raadselachtige mini-mummie uit Chili, die door velen als een buitenaards wezentje werd gezien, is bekend. Het piepkleine, slechts 15 centimeter lange gemummificeerde skelet met vreemd uitgerekte schedel en grote oogkassen is menselijk, vrouwelijk om precies te zijn. Dat staat vast na vijf jaar intensief DNA-onderzoek en vergelijking met het genoom van chimpansee en resusaap.

18 reacties

  • Sofie Gysemans

    6 jaar geleden
    Denken ze nu nu echt ons iets wijs te maken. Wij leven hier echt niet alleen ze op deze wereld. Laat alles toch gewoon zen gang gaan en kijk eerst naar jezelf en laat de rest met rust andere wezens hebben ook het recht te leven. Zolang ze ons met rust laten want er is maar een wezen dat zelf zeer ittitant is en dat is de mems zelf ken geen groter egoïstische soort.
  • Anthony Vandooren

    6 jaar geleden
    Wss onomstotelijk bewijs van buitenaards leven, maar een team van de overheid heeft nu onderzocht en bevestigd dat dit een foetus is, einde verhaal.. Men zou beter moeten weten
  • Eveline Van den Hout

    6 jaar geleden
    Eens komt de dag dat het bestaan van intelligent buitenaards leven niet meer ontkend zal kunnen worden. Eens komt de dag van de confrontatie.
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    haha, tuurlijk niet, stel dat ze het eens zouden moeten toegeven zeg !
  • Kevin Buekenhoudt

    6 jaar geleden
    Ik geloof er niks van...