Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Scheepvaartpolitie betrapt illegaal die zich vermomde als havenarbeider

Een 19-jarige Algerijn zit in de cel nadat hij zich in de haven van Zeebrugge had vermomd als havenarbeider. De tiener bestal een dokwerker van zijn broek en wou zo ongemerkt de ferry richting Engeland nemen.

12 reacties

  • Isabel da Silva

    6 jaar geleden
    Postzegel op zijn kont en terug naar afzender . Algerije is geen land in oorlog , al zullen de sossen-advokaten wel beweren van wel . Theo ..... Werk aan de winkel .
  • guy perain

    6 jaar geleden
    ''scheepvaartpolitie stelt vast dat opnieuw meer illegalen de haven van Zeebrugge proberen binnen te dringen. Daarbij gebruiken ze ook steeds meer geweld tegen politie en veiligheidsdiensten''?? Wanneer gaan ze dat nu eindelijk in de andere richting ook eens gaan gebruiken zodat ze beseffen dat wij en niet zij hier de baas zijn??
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Die dief moet niet in de cel zitten die moet op een vliegtuig richting Algerije zitten, dat ze hem daar in den bak steken.
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    6 jaar geleden
    Dus nu loopt daar ergens een dokwerker zonder broek ?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    waarom da gast niet laten vertrekken of was die broek staats eigendom misschien en hing de belgische balans af van die broek,nee nog liever geld in die vreemde steken dan em te laten lopen