BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vandeput over aankoop drones: "Geen info achtergehouden"

Volgens minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) is de aankoopprocedure van nieuwe drones voor het leger "volgens alle wettelijke regels verlopen". Het Israëlische toestel werd niet gekozen op basis van technische specificaties als vlieghoogte, snelheid en laadvermogen. En ook niet omdat Defensie bepaalde informatie zou achtergehouden hebben, klinkt het.

89 reacties

  • Frank Rolus

    6 jaar geleden
    Het is duidelijk dat het parlement op zijn uitleg zal mogen wachten Wat ons politiek bestel aan het uithollen is zoals ze bezig zijn onze sociale zekerheid aan het ondergraven zijn Peter de Roover is wel voor klokkenluiders als het de NVA past anders moeten die gemuilkorfd worden Vraag is hoe gaan ze nu Calimero spelen ??
  • edgard gielis

    6 jaar geleden
    en wat houd NVA achter voor de kleine man
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    In documenten achterhouden vervalsen zinnen en woorden verdraaien zijn er bij SPA speciale opleidingen voorzien.Maar er is nog veel werk aan de winkel na een paar dagen worden hun leugen ballonnetjes doorprikt.Bij Francken heeft het niet gewerkt en nu gaat het ook niet werken.
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Zijn er dan echt geen andere keuzes : Amerika en zeker Israël zijn nu niet direct de landen die politiek correct optreden !
  • Hans Hoppe

    6 jaar geleden
    Het is voor hem achtergehouden dat er info achtergehouden is...haha wie gelooft deze man nog ? Zelfs zijn eigen departement niet meer. Of is de graai echt geslaagd met de drones ? Wat een zwakke figuren zijn dat toch bij de Vlaams grootste partij. Het lijkt daar wel een poesjenellentheater.