Hufterige trucker filmt zijn rit: "Ik heb schijt aan jou. Dan maar de sloot in"

Een Nederlandse trucker heeft deze week een vrachtwagenlading aan haatreacties over zich heen gekregen. Aanleiding is een filmpje waarin hij in het dorpje Gouderak (Zuid-Holland) zwaar asociaal rijgedrag vertoont. De trucker plaatste het zelf trots op Facebook en reageert nu gelaten onder de ontstane ophef. "Alleen het taalgebruik had best minder gekund."

43 reacties

  • Jan Rodrigus

    6 jaar geleden
    onbegrijpelijk dat je op zo'n baan met een vrachtwagen MAG rijden
  • Péter Konnerth

    6 jaar geleden
    Waar is hier het probleem? Die chauffeur moet op tijd aankomen bij zijn lading plaats! (uiteraard dat is nog geen reden om regels over te treden) De grootste fout in die filmpje ligt vooral bij de witte auto, ipv dat die gwn een beetje achteruit zou gaan pusht hij zijn auto nog meer tegen de vrachtwagen -.-" En neen ik ben geen vrachtwagen chauffeur
  • Bert Camps

    6 jaar geleden
    Haha een hoog maaskantje gehalte.
  • Ronny Severeyns

    6 jaar geleden
    Heel veel mis zie ik hier in eerste instantie niet. Je ziet ook nergens de aanleiding tot de situaties, enkel de momenten waarop ze zich voordoen. Hier kan je echt geen duidelijk oordeel over vellen. Ik ben geen truckchauffeur, en er zitten heel wat cowboys tussen. Maar wie hier meteen met scherp ziet, kent imo zelf niet al te veel van de verkeerswet.
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Nee mensen, niet alle truckers zijn zo. Als je ziet hoe die mensen onder druk - niet alleen tijdsdruk - staan dan ben je verwonderd hoeveel er nog op een normale manier rijden. Er zijn pakken chauffeurs van gewone auto's die een nog veel erger gedrag vertonen, daarom zijn niet alle chauffeurs idioten zijn. Eén ding is echter zeker : die kamion is niet van de slimste als hij dat filmpje op FB zet.