Inzet: Elise Dallemagne.
Volledig scherm
Inzet: Elise Dallemagne. © Thinkstock/Facebook

Nabestaanden onverklaarbare doden waarschuwen toeristen voor bedrieglijk paradijselijk 'eiland des doods'

"Blijf er weg", luidt het advies van familieleden van overleden toeristen. Ze doelen op wat een idyllisch paradijs lijkt, het Thaise eiland Ko Tao, geliefd bij duikers en backpackers. Maar er vielen al heel wat onverklaarbare doden op het eiland. Het laatste slachtoffer was de uitgeweken Elise Dallemagne uit Etterbeek. Zij werd er in april vorig jaar dood aangetroffen.

27 reacties

  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Heel Thailand is een onmenselijk stuk land dat vermeden moet worden.
  • Maeng Saab

    6 jaar geleden
    Koh Tao 20 miljoen bezoekers ? Uw feiten checken ! En aan Andre : de "juiste naam" is niet noodzakelijk " Koh Tao", de juiste naam is in het Thais geschreven, de transcriptie naar ons alfabet maakt niet zoveel uit. En ik loop liever in corrupt Thailand rond 's nachts dan in "beschaafd" belgistan.
  • cecile blanckaert

    6 jaar geleden
    7 doden zijn er 7 teveel, maar hoeveel mensen zijn erop die tijdspanne hier in België vermoord , denken jullie?
  • Davy Oceans

    6 jaar geleden
    7 doden op al die jaren....Zeer spijtig en zou niet mogen gebeuren.Hoeveel doden vallen er per jaar in ons land ? Ik ben al verschillende keren op dit eiland geweest. Nog nooit problemen gehad. Maar je zou eens moeten zien wat er hier soms 's nachts rondloopt. Zat en onder invloed van drugs en dat zonder ouderlijk gezag. Dan loopt het al eens mis he
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Lijken mij eerder roofmoorden voor het geld en hun bezittingen.